CHICKEN SPOT NIEUWE BINNENWEG

CHICKEN SPOT NIEUWE BINNENWEG 100% halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2331 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken Spot Nieuwe Binnenweg. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 20:32 Super
17 sep 2022 om 10:51 Patat was slap, ik vroeg of ze wouden bellen ipv aan de deurbel drukken maar is niet gebeurd
10 sep 2022 om 12:43 Eten was super lekker. En was ook lekker warm.
10 sep 2022 om 9:36 Bizar lange bezorgtijd Daarnaast was het eten koud toen het eindelijk werd bezorgd. Geen aanrader
8 sep 2022 om 10:28 Ik heb hier na een slechte ervaring weer eten besteld en het is weer niet aangekomen wil een snelle reactie hebben wat jullie hier aan gaan doen of ik neem eigenhandig contact op
7 sep 2022 om 17:21 Ik heb hier besteld maar het is nooit aangekomen. Gebeld de bezorger het uitgelegd en hij is alsnog niet komen opdagen wat gaat hier aan gedaan worden want dit is een hele slechte ervaringen niet alleen voor mij maar ook de familie en nog de buren
7 sep 2022 om 8:35 eten was goed warm en snel geleverd, niet alles was leverbaar zoals besteld, werd netjes gebeld door de zaak en hebben iets anders gekozen.
6 sep 2022 om 13:39 As always super fast and super good.
3 sep 2022 om 5:51 Zeer smerig eten.. kip was niet gebakken ,burger was niet te eten.. jammer mensen dat jullie mensen laten betalen voor troep. Alles is hoe die is gekomen in de prullenbak gegaan pffff
1 sep 2022 om 20:07 Was top!
25 aug 2022 om 21:06 One of the worst meal I ever had. Soggy fries, unflavoured chicken, burger so pathetic threw it away
23 aug 2022 om 19:30 Snel bezorgd.